Bredgränd 6
Område: Forumkvarteret
Lokaltyp: Kontor
Area: 363 kvm

Nyrenoverat med industrikaraktär på vån 6/6. Möjlighet att anpassa planlösningen efter hyresgästens önskemål.

Bredgränd 6, 363 kvm

Nyrenoverat med industrikaraktär i Forumkvarteret

Vi har byggt om våningsplanen ovanför Forumkvarteret i centrala Uppsala. Fastigheten som är uppförd 1953 har flera fina tidstypiska detaljer som bevarats samtidigt som lokalen anpassats till nyskick. Lokalen är lämplig för cirka 35 arbetsplatser och ligger högst upp i fastigheten. Hiss finns. Entré från Bredgränd och utsikt mot gågatan. Utöver ett modernt och flexibelt kontor får medarbetarna tillgång till en gemensam terrass med utsikt över Forumtorget.
Den redovisade planskissen kan anpassas efter tillträdande hyresgäst. Bilderna som visas är referensbilder från en annan lokal i Forumkvarteret, de visar exempel på möjliga materialval. Ett mindre antal Parkeringsgarage finns lättillgängligt via hiss och hyrs separat.

Omgivning

Forumkvarteret rymmer utöver kontor, bostäder och gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om, Forumtorget har fått ny möblering och ett nytt uttryck med bland annat trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på gågatan och lugnet längst promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger Centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Centrala Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Karta
Alla Bilder
Referensbild från liknande lokal i samma fastighet
Referensbild kök, liknande lokal i samma fastighet
Referensbild från liknande lokal i samma fastighet
Referensbild från liknande lokal i samma fastighet
Trevliga restauranger i direkt anslutning i Forumkvarteret
Trevliga restauranger i direkt anslutning i Forumkvarteret
Perfekt läge i Forumkvarteret med uteserveringar och shopping i direkt anslutning
Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.