Hyr kontor i Stockholm - Atrium Ljungberg

Lediga kontorslokaler i Stockholm

Letar du efter moderna och trivsamma kontorslokaler i Stockholm? Atrium Ljungberg är din partner när det gäller att utveckla en arbetsplats i en levande stad som ständigt utvecklas och växer.

Stockholm är en av Europas mest dynamiska affärsdestinationer, och för företag som vill vara mitt i händelsernas centrum finns det ingen brist på möjligheter. Att välja Atrium Ljungberg som din hyresvärd för kontorslokaler i Stockholm kan ge dig en rad fördelar.

1. Moderna och inspirerande stadsmiljöer: Atrium Ljungbergs affärsidé är att utveckla blandade och sammanhängade områden med ett blomstande stadsliv. En viktig del i staden är arbetsplatser som som främjar kreativitet och produktivitet. 

2. Centrala lägen: Atrium Ljungberg erbjuder kontorslokaler på strategiska platser runt om i Stockholm. Oavsett om du föredrar citykärnan, affärsdistrikt eller trendiga områden, har vi lokaler som kan passa dina behov.

3. Flexibla lösningar: Atrium Ljungberg förstår att olika företag har olika behov. Vi erbjuder flexibla kontraktslängder och anpassningsbara ytor så att du kan skapa en arbetsplats som är skräddarsydd för din verksamhet.

4. Hållbarhet: Atrium Ljungberg är engagerade i att främja hållbarhet och miljövänliga lösningar. Våra fastigheter är ofta certifierade enligt miljöstandarder, vilket kan vara ett positivt bidrag till ditt företags hållbarhetsmål.

5. Service och stöd med egen personal: Som hyresvärd tar Atrium Ljungberg hand om drift och underhåll av fastigheten med egen personal på plats, vilket för att vi snabbare kan hjälpa dig med dina frågor. 

Här under ser du våra lediga lokaler i Stockholm just nu. 

  • Mindre kontor 25-399 kvm
  • Mellanstora kontor Mellan-stora kontor 400-1000 kvm
  • Stora kontor > 1000 kvm
  • Butik/övrigt Butik/övrigt
Hitta lokal