Mejerivägen 3 | 1972 Kvm - Atrium Ljungberg

Mejerivägen 3

Området Liljeholmen
Area 1972 kvm
Lokaltyp Kontor

Ljus och stor kontorslokal som anpassas efter kundens behov.

Trevlig omgivning med närhet till Mälaren, Södermalm och Liljeholmens köpcentrum. Byggnader i området visar på det historiska arvet inte minst med liljeholmens 1700-tals gård som är belägen på innergården. Liljeholmen är en knytpunkt för kommunikationer där det finns tunnelbana, tvärbana, bussar och Arlandabussen samt att lokalen har tillgång till P-platser i ett varmgarage. Här blir du granne med Bankgirot, Hennes & Mauritz, CGI och Liljeholmen/Lustikulla konferens.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen och i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Service

I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker, som ligger på tre minuters promenadavstånd från fastigheten. Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom systembolag, apotek, shopping och restauranger för att förenkla vardagen för de som vistas i området. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. Över bron, vid Hornstull, finns även Friskis & Svettis.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter finns i varmgarage, kallgarage och utomhus. Möjlighet till biltvätt i varmgarage finns.

Planlösning

Inom kort finns möjlighet att hyra denna ljusa kontorslokal med sjönära läge i Liljeholmen. Kontorslokalen är yteffektiv med öppen planlösning och plats för 8 skrivbordsplatser. Ett trivsamt kök med gott om sittplatser. Några meter från entrén ligger den grönskande innergården, perfekt för utelunch på sommarhalvåret. Hiss finns i anslutning till lokalen och tillgång till varmgarage med biltvättsmöjlighet och eget gym erbjuds i fastigheten. Kontorslokalen ligger med ett stenkast från Liljeholmstorget med galleria, tunnelbana, tvärbanan och flertalet bussar.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!