Textilgatan 31 | 2258 Kvm - Atrium Ljungberg

Textilgatan 31

Området Hammarby Sjöstad
Area 1121 kvm - 2258 kvm
Lokaltyp Kontor

Härlig terrass med tillhörande kontor

Husets industriella historia bjuder på praktiska funktioner, extravagant takhöjd och stora fönster. Lokalen breder ut sig på två våningsplan med den snygg trappa i mitten. På det övre våningsplanet finns idag reception, extern konferensdel, flertalet interna mötesrum, omklädningsrum med dusch sam ljusa kontorsarbetsplatser. Därtill ett mindre kök med plats för kaffemaskiner och ostörd lunch.

På det nedre planet har vi ett stort kök med plats för många kollegor, en solig terrass och flertalet mötersrum med själ och karaktär. Självkalrt ryms även ljusa kontorsytor och flertalet mötesrum.

Fönstren i huset är stora och vetter ut i tre olika väderstreck, vilket ger en uppskattad arbetsmiljö. För den som har behov av praktiska funktioner går den stora lasthissen från husets lastkaj, direkt upp till lokalen. Garage finns i källaren, tvärbanan stannar utanför och därmed bjuder platsen även på ett väldigt fint skyltläge. Välkomna!

Omgivning

Hammarby Sjöstad, ett av Stockholms nyare områden. Har blivit en internationellt erkänd och prisbelönad stadsdel som präglas av ett genomgående miljötänk, vilket märks tydligt i hela området. Här finns ett bra serviceutbud, flertalet restauranger, träningsanläggningar, Hammarbybacken, närhet till vatten och grönområden, värdefulla inslag för att förenkla och förhöja vardagen.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Hammarby Sjöstad är utmärkta. Tvärbanan mellan Solna Station och Sickla (via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan) stannar precis utanför porten. Flertalet busslinjer trafikerar området via Södermalm och från Luma går även färjan till Nybrokajen via Barnängsbryggan, Henriksdalshamnen, Saltsjökvarn och Djurgården. Promenadavstånd till T-banans gröna linje från Skanstull och Gullmarsplan. År 2030 kommer tunnelbanans Blå Linje att ha en uppgång vid Lumaparken, ca 500 m bort.

Service

Hammarby Sjöstad har ett rikt serviceutbud med mycket restauranger, shopping och träningsmöjligheter. I fastigheten finns även Fabriken som erbjuder konferenslokal med tillhörande service. Här finns populära Restaurang Göteborg, där du med fördel avnjuter lunchen på trädäcket i solen. Eller varför inte en god burgare hos Texas Longhorn eller en aw på Carnegiebryggeriet? I området finns god närservice med matbutiker, Systembolag och apotek. För den aktiva finns bra träningsmöjligheter ute i naturen eller på SATS, Friskis & Svettis m. fl. Två stationer bort med tvärbanan har du också tillgång till köpkvarteret Sickla, som blivit framröstat som Stockholms bästa handelsplats.

Parkering

Garage finns i huset med möjlighet för hyresgäster att att ansöka om parkeringsplats. Cykelrum finns

Läget

Nära till det mesta - prova själv!