Bredgränd 6 | 1200 Kvm - Atrium Ljungberg

Bredgränd 6

Området Forumkvarteret
Area 450 kvm - 1200 kvm
Lokaltyp Kontor

Arkitektritad kontorslokal i Uppsalas mest centrala kontorsbyggnad

En av Uppsalas finaste kontorslokaler som kan anpassas efter era önskemål.

Lokalen har tillgång till terrass samt har egen entré in i Forumgallerian.

Lokalen har tre entréer vilket ger bra förutsättningar för det företag som vill särskilja intern och externt samt kunna ha en trevlig representationsdel.

I källaren finns bra möjligheter för förvaring med smidig access till kontoret.

Lokalerna är redan i toppskick men kan skräddarsys efter behov.

Goda kommunikationer med 3 minuters gångavstånd till Uppsala Centralstation där man når hela kommunen, länet och landet med tåg och bussar.

Även enkelt att ta sig hit med bil då det finns ett stort antal parkeringshus i området samt parkering i huset.

I övrigt ett lugnt och tryggt kontor med citys puls utanför dörren. Ett kvarter som lever dygnets alla timmar genom bostäder, kontor, handel och restauranger och FyrisånKontakta oss så berättar vi mer!

Omgivning

Forumkvarteret rymmer kontor, bostäder samt gallerian med flera butiker, caféer och restauranger. Nyligen har kvarteret genomgått en större omvandling då bland annat gallerian har byggts om och Forumtorget har fått ett nytt uttryck med ny möblering och flera trevliga utomhusserveringar. I Forumkvarteret har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan och lugnet längs promenadstråk intill Fyrisån.

Kommunikationer

Kontoret ligger centralt i Uppsala och nås lätt med så väl cykel som buss, tåg och bil. Fem minuters gångavstånd till Uppsalas Resecentrum. Pendelavstånd till och från Stockholm med tåg ca 30 min.

Service

Forumkvarteret i samma fastighet med drygt 20 butiker och 7 restauranger/caféer. Direkt utanför dörren ligger Uppsalas huvudstråk för shopping och service.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget i fastigheten. Plats för el-bil.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!