Hallvägen 14 | 231 Kvm - Atrium Ljungberg

Hallvägen 14

Området Slakthusområdet
Area 231 kvm
Lokaltyp Kontor

På markplan, med egen entré i hjärtat av det nya Slakthusområdet!

Inramningen är perfekt med det gamla teglet från det tidiga 1900-talet, de spröjsade rutorna och den ockragula dörren som leder direkt in i lokalen. Väl innanför dörren bjuds man på en planlösning som blandar öppet kontorslandskap med separata arbetsrum. Ett stort kök och ett ordentligt mötesrum finns också. Tillsammans med hyresgästen diskuterar vi hur mycket som förnyas i lokalen och hur mycket som behålls. Det finns många möjliga lösningar.

Detta är ett av de första husen som byggdes i området, då som stall längs huvudgatan Hallvägen. Idag är huset kulturklassat men anpassat för kontor, där de gamla detaljerna fått ta plats invid de moderna installationerna.

Omgivning

Slakthusområdet, Stockholms mötesplats för mat, kultur och upplevelser. Här växer nya former av arbetsplatser och boenden fram som tillsammans skapar en unik stadsdel. Här samlas de främsta aktörerna inom framtidens branscher med tech, design och innovation i fokus. Och med närhet till både hotell och talangboenden finns alla möjligheter för att växa på en global marknad.

Kommunikationer

Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Service

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Hus 26, en del av Slakthushallarna, erbjuder restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albins restaurang Solen, Afrika, Bar Montan samt lyssningsbaren Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

Gatuparkering samt parkeringhusen Parkören och ArenaGaraget hanteras via Stockholm Parkering. I GlobenGaraget finns ytterligare ca 1500 platser för besökare.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!