Textilgatan 31 | 2046 Kvm - Atrium Ljungberg
Lager hiss direkt till lokalen
Lager hiss direkt till lokalen

Textilgatan 31

Området Hammarby Sjöstad
Area 950 kvm - 2046 kvm
Lokaltyp Kontor

Industriellt kontor med flexibla ytor och egen varuhiss

Husets industriella historia bjuder på extravagant takhöjd och stora fönster med spröjsade rutor som gör att hela arbetsplatsen badar i vackert ljus. Lokalen har väldisponerade ytor som passar som för det företag som söker ett hus med själ och karaktär. Idag finns en del om ca 500 kvm som används som labb/ verkstad och som har access till stor varuhiss. Denna del går naturligtvis att återställa till samma ljusa kontorsmiljö som övriga delar. Lokalen breder idag ut sig på ett helt våningsplan med access till tre olika entréer. Den går att dela så att man får ca 1500 kvm, alternativt ca 1000 kvm.

Omgivning

Hammarby Sjöstad, ett av Stockholms nyare områden. Har blivit en internationellt erkänd och prisbelönad stadsdel som präglas av ett genomgående miljötänk, vilket märks tydligt i hela området. Här finns ett bra serviceutbud, flertalet restauranger, träningsanläggningar, Hammarbybacken, närhet till vatten och grönområden, värdefulla inslag för att förenkla och förhöja vardagen.

Kommunikationer

Kommunikationerna till Hammarby Sjöstad är utmärkta. Tvärbanan mellan Solna Station och Sickla (via knutpunkterna Liljeholmen och Gullmarsplan) stannar precis utanför porten. Flertalet busslinjer trafikerar området via Södermalm och från Luma går även färjan till Nybrokajen via Barnängsbryggan, Henriksdalshamnen, Saltsjökvarn och Djurgården. Promenadavstånd till T-banans gröna linje från Skanstull och Gullmarsplan. År 2030 kommer tunnelbanans Blå Linje att ha en uppgång vid Lumaparken, ca 500 m bort.

Service

Hammarby Sjöstad har ett rikt serviceutbud med mycket restauranger, shopping och träningsmöjligheter. I fastigheten finns även Fabriken som erbjuder konferenslokal med tillhörande service. Här finns populära Restaurang Göteborg, där du med fördel avnjuter lunchen på trädäcket i solen. Eller varför inte en god burgare hos Texas Longhorn eller en aw på Carnegiebryggeriet? I området finns god närservice med matbutiker, Systembolag och apotek. För den aktiva finns bra träningsmöjligheter ute i naturen eller på SATS, Friskis & Svettis m. fl. Två stationer bort med tvärbanan har du också tillgång till köpkvarteret Sickla, som blivit framröstat som Stockholms bästa handelsplats.

Parkering

Garage finns i huset med möjlighet för hyresgäster att att ansöka om parkeringsplats. Cykelrum finns

Läget

Nära till det mesta - prova själv!