Hallvägen 14 | 484 Kvm - Atrium Ljungberg

Hallvägen 14

Området Slakthusområdet
Area 484 kvm
Lokaltyp Kontor

Kulturklassat och kreativt i Stockholms mesta framtidsområde

Lokalen präglas av synliga träbjälkar, spröjsade rutor och en magnifik takhöjd. Planlösningen är delvis öppen men bjuder även på ett par olika rum för arbete och möten. Köket är stort med ordentligt utrymme för det sociala. Vi anpassar ytskikt och planlösning i samråd med hyresgästen.

Detta är ett av de första husen som byggdes i området, då som stall längs huvudgatan Hallvägen. Idag är huset kulturklassat men anpassat för kontor, där de gamla detaljerna fått ta plats invid de moderna installationerna. Vissa fönster sitter nere vid golvet, andra uppe i tak men det är som det ska när man vistas i gamla industrikvarter.

Omgivning

Slakthusområdet, Stockholms mötesplats för mat, kultur och upplevelser. Här växer nya former av arbetsplatser och boenden fram som tillsammans skapar en unik stadsdel. Här samlas de främsta aktörerna inom framtidens branscher med tech, design och innovation i fokus. Och med närhet till både hotell och talangboenden finns alla möjligheter för att växa på en global marknad.

Kommunikationer

Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Service

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Hus 26, en del av Slakthushallarna, erbjuder restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albins restaurang Solen, Afrika, Bar Montan samt lyssningsbaren Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

Gatuparkering samt parkeringhusen Parkören och ArenaGaraget hanteras via Stockholm Parkering. I GlobenGaraget finns ytterligare ca 1500 platser för besökare.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!