Inspiration kontor
Entré M2
Lindholmen från luften
Vision Götaverksgatan
Vision Götaverksgatan och Maskinparken
Vision Lindholmen
Vision Maskinparken
Befintligt skick
Befintligt skick
Inspiration kontor
Entré M2
Lindholmen från luften
Vision Götaverksgatan
Vision Götaverksgatan och Maskinparken
Vision Lindholmen
Vision Maskinparken
Befintligt skick
Befintligt skick

Götaverksgatan 2

Området Lindholmen
Area 344 kvm
Lokaltyp Kontor

Effektiv lokal med stora fönsterpartier, med strategiskt läge på Lindholmen

Yt-effektivt kontor högst upp i denna vackra industrifastigheten på Lindholmen. Lokalen har en ljus öppen del för arbetsplatser/ gemensamhetsytor samt flera rum i olika storlekar för möten och koncentrerat arbete. Här blir man granne med företag så som AKQA, Volvo, ESAB, CEVT som alla bidrar till den innovativa miljön i området. Övriga verksamheter som finns i området är bland andra Geely, Lynk & Co, Ericsson, Chalmers & RISE

Omgivning

Omgivningen präglas av ett expansivt innovationsområde och kunskapskluster där närhet till vackra gångstråk, via Lindholmsallén och jäms med Älven är ett signum. Lindholmen är inte för intet klassificerat som ett av Göteborgs främsta kontorsområden. Inom en snar framtid kommer det även en ny park och gröna stråk längs med Götaverksgatan.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss – hållplats Regnbågsgatan, avstånd ca 50 m från entrén. Gratisfärjor till och från Lindholmspiren till de allra mest centrala delarna av Göteborg. Samt nära påfart till E45, E6 samt E20 via Lindholmsmotet.

Service

I närområdet finns flertalet trevliga och prisbelönta restauranger och caféer, i takt med att området är i kraftig expansion så tillkommer hela tiden nya spännande aktörer. Här finns även goda träningsmöjligheter bl.a i fastigheten genom Nordic Wellnes. På ca 1km gångavstånd erbjuder området också ett köpcentrum som rymmer, Ica, Coop, Steinbrenner & Nyberg, Apotek, Bank, Systembolaget mf.

Parkering

Finns möjlighet att hyra P-plats i fastigheten samt möjlighet till el-laddning.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Lindholmen

Lindholmen har utvecklats från ett gammalt varvsområde till Göteborgs mest kunskapsintensiva och expansiva område och är en viktig knutpunkt för den växande staden.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.