Livdjursgatan 5 | 1900 Kvm - Atrium Ljungberg
Visionsbild över entréplan
Visionsbild interiör
Arbetsplatser på övre plan
Spektakulär takhöjd
Visionsbild över entréplan
Visionsbild interiör
Arbetsplatser på övre plan
Spektakulär takhöjd

Livdjursgatan 5

Området Slakthusområdet
Area 1900 kvm
Lokaltyp Kontor

Eget hus i industrihistorisk miljö

Hus 48: Lilla Marknadshallen renoveras nu med varsam hand för att inrymma ljusa kontor med industrikänsla och café i bottenplan, precis intill nya grönområden i parken Fållan. Här har du som hyresgäst en unik möjlighet att flytta in i ett alldeles eget hus i hjärtat av Slakthusområdets historiska kvarter. Klart för inflytt sommaren 2025. Lilla Marknadshallen är en av de ursprungliga byggnaderna som än idag står kvar i Slakthusområdet. Med det karaktäristiska sandfärgade teglet, de gröna taken och de unika fönsterpartierna är huset en del av arvet som ger platsen dess unika själ och karaktär.

Omgivning

Slakthusområdet, Stockholms mötesplats för mat, kultur och upplevelser. Här växer nya former av arbetsplatser och boenden fram som tillsammans skapar en unik stadsdel. Här samlas de främsta aktörerna inom framtidens branscher med tech, design och innovation i fokus. Och med närhet till både hotell och talangboenden finns alla möjligheter för att växa på en global marknad.

Kommunikationer

Närmsta station med både tvär- och tunnelbana är Globen. På en kort promenad om ca 10 minuter når du Gullmarsplan som utöver tvär- och tunnelbana är en knutpunkt för flertalet bussar.

Service

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

I området finns markparkering med både besöks- och fasta platser. Längs med Arenavägen finns ett flertal parkeringsgarage.

Planlösning

I huset möts du av ljusa och flexibla miljöer med spännande och unik karaktär. De vackra gavelfönstren och de välvda taken ger rummen dess speciella atmosfär. Bitvis uppbrutna bjälklagen möjliggör allt från intima mötesrum och lugna oaser till stora sociala ytor med höga takrymder.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!