Stadsgården 12 | 355 Kvm - Atrium Ljungberg
Stockholms bästa utsikt från kontoren
Inspiration Kontor i takvåningarna
Egna terrasser tillhörande kontoren
Visionsbild med Nya Slussen i bakgrunden
Visionsbild Katarinahuset från Södermalmstorg
Visiosinbild Katarinavägen
Vision Mälarterrassen, Slussen
Vision, Nya Slussen
Stockholms bästa utsikt från kontoren
Inspiration Kontor i takvåningarna
Egna terrasser tillhörande kontoren
Visionsbild med Nya Slussen i bakgrunden
Visionsbild Katarinahuset från Södermalmstorg
Visiosinbild Katarinavägen
Vision Mälarterrassen, Slussen
Vision, Nya Slussen

Stadsgården 12

Området Slussen
Area 355 kvm
Lokaltyp Kontor

Nyproducerad takvåning i Slussen

Nu står Katarinahuset klart efter en omfattande renovering och flera spännande bolag har valt att utveckla sina verksamheter här i hjärtat av Nya Slussen. Huset byggs även på med nya våningsplan där vi nu kan erbjuda en helt unik möjlighet att förhyra Stockholms absolut coolaste kontorsytor. Ytan om ca 355 kvm har högt i tak med stora glaspartier som erbjuder en fantastisk rymd. Här har man egna terrasser och utsikt över hela Stockholm, helt unik i sitt slag. Man har även ett av staden bästa skyltlägen.

Lokalen anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst för att passa verksamheten på bästa sätt. Katarinahuset har en modern teknisk standard, certifiering BREEAM Very Good och gröna hyresavtal. I fastigheten finns även hotell och restaurang samt en egen cykelparkering inomhus med servicestation, omklädningsrum och duschar, tillträde 2024.

Omgivning

Slussen, en av Stockholms mest ikoniska platser, genomgår just nu en omvandling från trafikplats till mötesplats - med människan i fokus. När Nya Slussen står klar 2028 kommer det vara en attraktiv destination och en plats full av liv. Här skapas nya restauranger och uteserveringar, galleria i anslutning till kollektivtrafiken under mark, en ny park, fler arbetsplatser, gångstråk och bryggor längs vattnet. Allt detta, tillsammans med stadens vackraste utsikt, gör Nya Slussen till en mötesplats i världsklass. Redan idag går det att ta del av ett rikt kulturliv, matutbud och shopping i Slussen. Med sin strategiska placering på Södermalm har man en närhet både till den övriga stadsdelen såväl som de centrala delarna av Stockholm.

Kommunikationer

Slussen är Sveriges näst största nod för kollektivtrafik. Här sammanstrålar hela Storstockholm i två tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Stockholms centralstation med regional- och pendeltåg samt Arlanda express nås på 2 minuter med tunnelbana. När tunnelbanan byggs ut når du även den nya stationen vid Katarina som förlänger den blå linjen.

Service

Med publika ytor i bottenplan erbjuder Katarinahuset ett välrenommerat butik- och restaurangutbud. Fastigheten har eget hotell, coworking genom A house, flera restauranger, barer och takterrass samt en stor cykellounge där du smidigt och säkert parkerar och sköter om din cykel och har tillgång till omklädningsrum med duschar. Katarinahuset kommer i framtiden att ha en entré vid kommunikationerna via den kommande gallerian. I grannfastigheten glashuset finns idag två restauranger och i det närmsta området på Södermalm finns gott om både fler restauranger och butiker.

När Nya Slussen står klar kommer man att ha tillgång till ett serviceutbud i klass med centrala Stockholm. Den nya överdäckningen kommer inrymma en ny galleria med ett 50-tal butiker och restauranger med direktaccess till kollektivtrafiken. Mälarterrassen kallas de terrasserade restauranger som byggs ner mot vattnet mot Gamla stan med ett blandat innehåll av högsta kvalité och uteserveringar med storslagen utsikt. Det kommer även finnas hotell, barer och en ny park.

Som hyresgäst hos Atrium Ljungberg har man dessutom nära till service genom vår egen förvaltningspersonal i fastigheterna.

Parkering

Egen cykelparkering i huset. Parkeringsmöjligheter för bil finns i parkeringshus på Katarinavägen.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar