Katarinavägen 19
Område: Slussen
Lokaltyp: Kontor
Area: 109 kvm

Högst upp i Sjömansinstitutet, perfekt för ett mindre team som önskar sitta centralt.

Katarinavägen 19, 109 kvm

Trevlig kontorslokal i välkänd fastighet vid Slussen.

Fastigheten ’Sjömansinstitutet’ är uppförd under 1900-talets början och präglas av sin massiva tegelfasad och bevarade detaljer. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är denna lokal det självklara valet för den som efterfrågar en modern arbetsplats.

Omgivning

I Slussen erbjuds närhet till såväl Södermalms gröna parker som innerstadens puls. Här varvas historiska byggnader med modern arkitektur i ett av Stockholms mest expansiva områden. Med utsikt över Gamla Stan, Skeppsholmen och Mälaren erbjuder Slussen en unik identitet på en av Stockholms mest efterfrågade adresser.

Kommunikationer

Slussen är en kollektivtrafiknod som med enkelhet nås med såväl röda- som gröna linjens tunnelbana, buss från Nacka/Värmdö eller varför inte med båt från Djurgården.

Service

Med publika ytor i bottenplan erbjuder Slussen ett välrenommerat restaurangutbud där en egen husrestaurang återfinns i fastigheten. Gamla Stan och dess populära caféstråk når du med enkelhet till fots.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns.

Planlösning

Kontorslokal om 109 kvm med unika ytor och zoner som möjliggör naturliga mötesrum, kontorsrum och loungeytor.

Övrigt

Här återfinns en kontorslokal med unik karaktär på ett ostört läge högst upp i huset. Lokalen möjliggör 9 st stadigvarande arbetsplatser.

Karta
Alla Bilder
Magnifik fasad
Stort ljusinsläpp
Ljusa ytskikt med vackert trägolv
Välbevarade detaljer
En av Stockholms bästa utsikter
Högt i tak
Liten konferensdel
Fantastisk utsikt

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Vi kommer att lagra dina kontaktuppgifter för att kunna utföra din förfrågan. Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter finns här.