Katarinavägen 17 | 588 Kvm - Atrium Ljungberg
Inspiration kontor
Inspiration kontor
Vision Mälarterrassen
Ett av Stockholms landmärken
Utsikten från kontoren i Slussen
Närhet till trafiknodet Slussen
Vackert atrium
Tillgång till takterrass för event, luncher eller en paus under arbetsdagen
Vision Nya Slussen
Inspiration kontor
Inspiration kontor
Vision Mälarterrassen
Ett av Stockholms landmärken
Utsikten från kontoren i Slussen
Närhet till trafiknodet Slussen
Vackert atrium
Tillgång till takterrass för event, luncher eller en paus under arbetsdagen
Vision Nya Slussen

Katarinavägen 17

Området Slussen
Area 588 kvm
Lokaltyp Kontor

Stockholms vackraste utsikt och flexibla kontorsytor.

På plan 4 i Glashuset vid Slussen finns nu möjlighet att hyra en kontorslokal om 588 kvm. Lokalen har en storslagen panoramautsikt över Stockholm och vattnet. Här har man som tillträdande hyregäst möjlighet att anpassa ytorna efter sina behov. Fastigheten präglas av modern arkitektur med generösa fönsterpartier och väl tilltagna takhöjder. Med närhet till såväl bra kommunikationer som restauranger är lokalen det självklara valet för den som önskar sitta centralt.

Omgivning

Slussen, en av Stockholms mest ikoniska platser genomgår just nu en stor omvandling. Från trafikplats till mötesplats med människan i fokus. När Nya Slussen står klar 2028 kommer det vara en attraktiv destination och en plats full av liv. Med nya restauranger och uteserveringar, galleria i anslutning till kollektivtrafiken under mark, en ny park, fler arbetsplatser, gångstråk och bryggor längs vattnet och allt detta tillsammans med stadens vackraste utsikt.
Redan idag går det att ta del av ett rikt kulturliv, matutbud och shopping i Slussen. Med sin strategiska placering på Södermalm har man en närhet både till den övriga stadsdelen såväl som de centrala delarna av Stockholm.

Kommunikationer

Slussen är Sveriges näst största nod för kollektivtrafik. Här sammanstrålar hela Storstockholm i två tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Stockholms centralstation med regional- och pendeltåg samt Arlanda express nås på 2 minuter med tunnelbana. När tunnelbanan byggs ut når du även den nya stationen vid Katarina som förlänger den blå linjen.

Service

Slussen har ett rikt mat-, kultur- och serviceutbud med bl.a. Fotografiska, Södra teatern, Gondolen, Freya, Riche Fenix och mer därtill längs Götgatsbacken. När Nya Slussen står klar kommer man att ha tillgång till ett serviceutbud i klass med centrala Stockholm. Den nya överdäckningen kommer inrymma en ny galleria med ett 50-tal butiker och restauranger med direktaccess till kollektivtrafiken. Från Södermalmstorg ner mot vattnet byggs sex stycken nya restauranger i terrassering ner mot vattnet mot Gamla stan. Här blir det ett blandat innehåll av högsta kvalité och uteserveringar med storslagen utsikt. Det kommer även finnas hotell, barer och en ny park.
Som hyresgäst hos Atrium Ljungberg har man dessutom nära till service genom vår egen förvaltningspersonal i fastigheterna

Parkering

Parkeringsmöjligheter på Katarinavägen samt i Stigbergsgaraget.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar