Östra Ågatan 85 | 850 Kvm - Atrium Ljungberg

Östra Ågatan 85

Området Uppsala city
Area 100 kvm - 850 kvm
Lokaltyp Kontor

Spatiösa lokaler med charm utöver det vanliga

Spatiösa lokaler med drygt 4 meter i takhöjd. Välvda tak och hålen från plats där jästkaren stått får gärna ta plats och vara en del av inredningen. Rummen är väl tilltagna och passar för det stora företaget som vill arbeta aktivitetsbaserat eller i en öppen planlösning. Samtalsrum och mindre mötes rum skapas i lokalen och större konferensrum delar man med grannarna i Spegelkvarnen.

I Spegelkvarnen, alldeles intill, finns kvarterets hjärta där du möts av full aktivitet. Här får du hjälp av receptionisten, använder något av konferensrummen eller fastnar i ett spontant möte. Här bjuds du också från tid till annan på ny kunskap och inspiration genom föredrag och kulturella inslag. Det här är en plats där nya idéer väcks och framtida affärer uppstår. Tillträde 2026.

Omgivning

Kvarteret Ångqvarn sätts åter på kartan och blir en plats för pulserande stadsliv med kultur, restaurang och caféer. I direkt anslutning flyter Fyrisån med sitt fina promenadstråk, löpspår och utegym. Mitt emot Kvarteret Ångqvarn är Stadsträdgården med Parksnäckan och Uppsalas hemmaarena för Sirius fotboll och bandy.

Kommunikationer

Kontoret ligger i Uppsala Citys södra del. 10 min till centralstationen med täta buss- och tågförbindelser. Utanför dörren går Fyrisån med fina cykel och promenadstråk. I kvarteret parkerar du enkelt din cykel och i intilliggande kvarter kommer bilpool att finnas.

Service

Restaurang med tillhörande uteservering i Tegelsilon, sammankopplad med Spegelkvarnen. I entréplan finns reception med full service för våra hyresgäster. I kvarteren intill planeras för mer service och butiker.

Parkering

Möjlighet att hyra parkeringsplats i intilliggande fastighet.

Planlösning

Öppen planlösning med kontor- och konferensrum.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!

Området

Uppsala city

Vi är mycket engagerade i Uppsalas utveckling, både i city och i Gränbystaden. I Uppsala city äger vi Forumkvarteret som varit en central del av Uppsalas stadskärna sedan 1953. Med de nya förvärven Mejeriet och Kvarteret Ångqvarn stärker vi vårt kontorserbjudande ytterligare.
Läs mer

Vad kul att du är intresserad!