Östra Hagastaden - Atrium Ljungberg
Dekorativ bild
Dekorativ bild
Dekorativ bild

Östra Hagastaden

Vi har en markanvisning i östra delen av Hagastaden, där vi planerar att bygga ett kontorshus i åtta våningar med utsikt mot Brunnsviken.

Kommun: Stockholm

Lokaltyp Detaljplan finns (m2) Förändring av detaljplan krävs (m2)
Kontor 0 24 500

Moderna kontor intill Brunnsviken

I östra Hagastaden har vi en markanvisning intill Brunnsviken. Gestaltningen är framtagen genom parallella uppdrag där förslaget från arkitektbyrån 3XN valdes ut med sin böljande fasad, som en respektfull och hänsynsfull port mellan motorväg, stad och Nationalstadspark. Det möjliggör attraktiva kontorsytor med fantastisk utsikt mot Brunnsviken och Hagaparken. 

 

Atrium Ljungberg har funnits i Hagastaden i 30 år och är en av de största fastighetsägarna i området med karaktäristiska industrifastigheter längs Norra Stationsgatan. Här möter kvarter med äldre fastigheter det nya Hagastaden med Life City som färdigställs 2022.

 

Hagastaden kommer att gå till historien som ett av Stockholms största stadsbyggnadsprojekt genom tiderna. Fram till 2030 växer området fram och bygger samman Stockholm och Solna genom en ny stadsdel som kommer bli ett av världens främsta kluster för life science.

 

Visionsbilder: 3XN & White Arkitekter/Stockholms stad

Kontakta oss
Mikael Wilhelmsson
Affärsutvecklare
Kontakta mig