Slakthusplan 3 | 123 Kvm - Atrium Ljungberg

Slakthusplan 3

Området Slakthusområdet
Area 123 kvm
Lokaltyp Kontor

Vindslokal med flexibelt avtal

Det är i Slakthusområdet det händer. Och det är igång här och nu. I väntan på att alla fina byggnader ska bli färdigrenoverade går det att hyra en bra vind i områdets första hus; Börshuset / Hus 1. Kontraktet löper på maximalt två år och lokalen ser vi över med tex målning innan inflytt. Välkommen upp!

Omgivning

Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel.

Kommunikationer

Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 50 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med Station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar, varav den ena i direkt närhet till detta hus. Till Gullmarsplans tunnelbana stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E14 norr- och södergående riktning.

Service

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

Platser finns i både Globengaraget, Arenagaraget och i Parkören. Gatuparkeringen i området hanteras av Stockholm Parkering.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!