Slakthusplan 3 | 284 Kvm - Atrium Ljungberg
Börshuset
Fina parkettgolv
Spröjsade rutor
Utsikt
Entré med stil
Trapphus med hiss
Börshuset
Fina parkettgolv
Spröjsade rutor
Utsikt
Entré med stil
Trapphus med hiss

Slakthusplan 3

Området Slakthusområdet
Area 284 kvm
Lokaltyp Kontor

Flexibelt avtal i kulturhistorisk byggnad

Välkommen till en fin och ljus lokal med en tydlig känsla av det tidiga 1900-talets arkitektur. Lokalen är rumsindelad med plats för ca 2-4 personer i varje rum. Alla fönster är både spröjsade och nyrenoverade och lokalen i övrigt kommer att genomgå en enklare ytskiktsrenovering. Avtal tecknas på två år. Och gillar man platsen kan jag nästan garantera att man gillar huset!

Omgivning

Slakthusområdet byggdes upp under tidigt 1900-tal och har sedan dess fungerat som ett centrum för livsmedelshantering. Området genomgår idag en större omvandling från industriområde till en urban stadsdel med bostäder, kontor, kultur och nöjen. Skolor, idrottshall, parker och torg kommer även att ge liv och karaktär åt denna levande stadsdel.

Kommunikationer

Tunnelbana och tvärbanan stannar ca 50 m från huset, vid Globens tunnelbanestation. I framtiden ersätts den med Station Slakthusområdet med två helt nya uppgångar, varav den ena i direkt närhet till detta hus. Till Gullmarsplans tunnelbana stora busscentral är det mindre än 10 minuters promenad. Kommer man med bil är det direktaccess till Nynäsvägen, sedan även Södra Länken och E14 norr- och södergående riktning.

Service

Utbudet av restauranger och barer kommer inom de närmsta åren utökas med flera nya handplockade koncept. Under våren 2023 kommer Hus 26, en del av Slakthushallarna, öppna med flera restauranger och barkoncept, bland andra stjärnkrögarna Adam och Albin samt Hosoi. I Slakthusområdet finns även kafferosteriet Stockholm Roast och ett av SATS flaggskepp. Globen Shopping finns på några minuters avstånd och erbjuder mat och dryck, butiker, service samt träning och hälsa.

Parkering

Platser finns i både Globengaraget, Arenagaraget och i Parkören. Gatuparkeringen i området hanteras av Stockholm Parkering.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!