Östra Ågatan 85 | 850 Kvm - Atrium Ljungberg

Östra Ågatan 85

Området Uppsala city
Area 500 kvm - 850 kvm
Lokaltyp Kontor

Storslagna lokaler med charm utöver det vanliga

I Jästfabriken finner du rymliga lokaler med drygt fyra meter i takhöjd. Här skapas kontor för innovativa och framgångsrika företag i en kreativ miljö som inspirerar till gemenskap och samarbete. Rummen är väl tilltagna och passar för det stora företaget som vill arbeta aktivitetsbaserat eller i en öppen planlösning. För ökad flexibilitet finns även varierande storlekar av konferensrum, drop down platser m.m att tillgå. Den industriella karaktären finns bevarad och är på ett smakfullt sätt en del av inredningen. Tillträde 2026/2027.

Omgivning

Kvarteret Ångqvarn sätts åter på kartan och blir en plats för pulserande stadsliv med kultur, restaurang och caféer. I direkt anslutning flyter Fyrisån med sitt fina promenadstråk, löpspår och utegym. Mitt emot Kvarteret Ångqvarn är Stadsträdgården med Parksnäckan och Uppsalas hemmaarena för Sirius fotboll och bandy.

Kommunikationer

Kontoret ligger i Uppsala Citys södra del. 10 min till centralstationen med täta buss- och tågförbindelser. Utanför dörren går Fyrisån med fina cykel och promenadstråk. I kvarteret parkerar du enkelt din cykel och i intilliggande kvarter kommer bilpool att finnas.

Service

Restaurang med tillhörande uteservering i Tegelsilon, sammankopplad med Spegelkvarnen. I entréplan finns reception med full service för våra hyresgäster. I kvarteren intill planeras för mer service och butiker.

Parkering

Möjlighet att hyra parkeringsplats finns.

Läget

Nära till det mesta - prova själv!